Bassist Ole Svendsen 

Født i 1978 og opvokset i Skive, Midtjylland

Ole startede det musikalske med at spille trommer og til hans konfirmation som 14 årig fik han sit første trommesæt. I den lokale ungdomsklub spillede han i et kælderband hvor genren var rockmusik. DAD, Metallica og Nirvana. De spillede en lille håndfuld jobs bland andet på det lokale værtshus Ege grillen i Skive. Det hele ændrede sig da han i 1994 mødte Jesper Harring hvor de 2 gik på samme skole. Efter skoletid mødtes de på Tambohus musikskole i Skive, hvor de havde deres eget øvelokale. Egentlig tilhørte lokalet Kim & Hallo men de brugte det ikke rigtig. Det blev hurtig besluttet at Jesper fortsatte med at spille trommer og dermed købte Ole sin første sorte Yamaha bas i 1994. De næste 3 år gik de fleste eftermiddage og weekender med at sidde og spille og øve på den genre som også skulle blive deres musikalske vej de næste mange år. De havde en forkærlighed for den svenske dansband musik og der blev øvet på livet løs på alt fra Lasse Stefanz, Grönwalls, Vikingarna, Kandis og mange andre i samme stil. Nogen havde nok ment de var gammeldags men de elskede jo denne musikstil.

I 1996 mødte Ole og Jesper to ældre gutter fra Silkeborg kanten Kim og Erik som spillede Guitar og Keyboard. De spillede allerede ude på diverse kroer og dansesteder og ville gerne udvide besætningen til 4 mand. De fire dannede nu bandet Blue Hawaii som spillede deres første koncert på Princess i Herning den 25 Januar 1997. Det blev startskuddet for Blue Hawaii som Ole blev en fast del af i 23 år fra 1997-2020.

Blue Hawaii nåede at udgive 6 albums og spillede rundt op i landet til halballer og byfester.

Den 05.08.1998 spillede Blue Hawaii backing for Bjørn & Johnny i programmet sommer ved søen, og flere gange i årene frem har de mødt og spillet med Bjørn & Johnny ved diverse arrangementer.

Dog kunne Ole ikke leve af at spille i orkestret som kun var weekend arbejde. Derfor tog han uddannelsen som Tømrer/Snedker på EUC Midt i Viborg som stod på fra 1994-1998.

Ole var ansat tømrer i lokale firmaer på skivegenen. I 2014 valgte han at starte sit eget firma Citysnedkeren som var tømrer og montagefirma. Nu var der pludselig nok at se til med både forretning og musik.

I 2020 da Corona kom valgte Blue Hawaii at lukke ned og afslutte deres virke og det var på grund af usikkerhed om de næste år med nedlukning samt udskiftning i besætningen der gjorde at det stoppede. Ole kunne nu koncentrere sig om firmaet og familien. Ole bor sammen med Isabella og sammen har de 2 drenge og en labrador .

En dag i juli 2022 blev Ole ringet op af Johnny Hansen og de manglede akut en bassist da Jørgen blev syg. Johnny ringede en mandag hvor første job var om fredagen i samme uge.

Det blev starten for Ole i Kandis              

Scroll to Top