Trommer og sang

Født: 28. januar 1965 i Rostrup

Frank Thøgersen startede sin musikalske karriere, da han som 10-årig var med sine forældre til juletræsfest i den lokale forening. Her spillede et nisseorkester og Frank blev fuldstændig tryllebundet af trommeslageren og meddelte herefter ”at han ville være trommeslager”.

Til sin 11 års fødselsdag, fik han en lilletromme og dagen efter startede han et band sammen med en flok af kvarterets knægte – 6 guitarer, 1 lilletromme og alle med på sang…de lød efter sigende ”fantastisk”.

Det tog nogle fødselsdage at samle trommer nok sammen til et helt sæt (i flere forskellige farver), som Frank trak rundt med i en trækvogn, når der skulle øves.

Som 19–årig flyttede han til Århus, og kom ret hurtigt ind i forskellige bands, bl.a. danseorkesteret CANDY som spillede til bal rundt om i hele landet. Efter et par år hos CANDY kom han med POUL KREBS og spillede mange store festivaler og spillesteder. En dag ringede FENDERS, som stod og manglede en trommeslager. Frank kom med og fik nogle dejlige år, med mange fantastiske oplevelser – bl.a Dansk Melodi Grand Prix! Efter Fenders spillede han med i PÅ SLAGET 12 og country bandet CMT.

Fra 1996 spillede han med i BAMSES VENNER – indtil Flemming Bamse gik bort 1. januar 2011. I 2011 har han spillet med STIG ROSSEN og Vennerne som hyldest til Flemming Bamse.

Frank har lavet plader med mange kunstnere, bl.a Bamses Venner, FENDERS, Smokie, WENCHE, Jørn Rosenville, Bibbi og Snif…og mange andre kendte danske kunstnere.

Frank bor i Århus med sin hustru Yvonne.

www.ftstudiet.dk

Scroll to Top